Sveti Stefan

/   sveti-stefan.me     Travel   / Crnogorski  

2019-11-02 11:18:10

[ PV Informer; Objavila: M.M ]

POSTAVLJENE KANTE ZA ŽAR

Iako su ovih dana iz komunalnog preduzeća D.O.O. “Čistoća” na više lokacija u Pljevljima postavljene nove kante predviđene samo za žar, da bi se spriječilo paljenje kontejnera, nesavjesni građani nastavljaju staru praksu uništavanja društvene imovine i doprinose još većem zagađenju vazduha u Pljevljima.

Fotografija koju su redakciji “PV Informer-a” poslali iz komunalnog preduzeća, pokazuje da ni nove kante predviđene isključivo za žar neče spriječiti divljanje pojedinih osoba. 

Na ideju da se postave ovakve kante po najugroženijim lokacijama u gradu došao je direktor komunalnog preduzeća Saša Ječmenica i ove kante su montažnog karaktera i biće korišćene isključivo za vrijeme trajanja grejne sezone, saopšteno je iz gradske čistoće.

Pored paljenja kontejnera pojedini građani u kontejnere ubacuju gume, građevinski materijal, dotrajali namještaj a nije rijetkost da se kontejneri prevrnu ili završe u obližnjoj rijeci.

Takvi primjeri bi trebali izazvati brzu reakciju Komunalne policije i svih ostalih nadležnih organa u opštini Pljevlja, uz primjenu kaznene politike.


rtcg.me rtcg.me
pljevljima rtcg kante pojedini kontejnere preduzea komunalnog dalje pale http predviene postavljene


User comments