Sveti Stefan

/   sveti-stefan.me     Travel   / Crnogorski  

2019-11-15 20:23:29

[ Izvor: Mina biznis, Objavila: M.M.Lj. ]

I PONUDA ZIMOVANJA

Nacionalna turistička organizacije (NTO) i Ministarstvo održivog razvoja i turizma predstavili su u Beogradu programe dočeka Nove godine u Crnoj Gori i ponudu za zimsku sezonu.

Predstavnici lokalnih turističkih organizacija Bara, Budve, Tivta, Kotora i Herceg Novog, hotelske grupe Montenegro Stars, Budvanska rivijera i Falkensteiner Hotel Montenegro, predstavili su višednevne zabavne programe i koncerte nekih od regionalno najpoznatiji izvođača, koji će biti organizovani na gradskim trgovima i u hotelima širom zemlje tokom novogodišnjih praznika , saopšteno je iz NTO-a.

Iz NTO-a su kazali da su konferenciji za novinare prisustvovali mnogi od popularnih izvođača koji su pozvali građane Srbije da njihov izbor praznične destinacije bude upravo Crna Gora.

Direktor Skijališta Crne Gore Miloš Popović predstavio je aktuelnu ponudu za ovu sezonu i bogat zabavni program, u kojem će učestvovati poznata imena iz regiona - Indira Forza, Jelena Rozga, Dzenan Lončarević i Lexington band.

Promocija u Beogradu nastavlja se danas i sjutra cjelodnevnim događajima u dva beogradska tržna centra, koji pružaju priliku građanima Beograda i Srbije da se upoznaju sa novogodišnjim programom i ponudom crnogorskih ski centara.


rtcg.me rtcg.me
rtcg program predstavljen http koji predstavili beogradu programe razvoja turizma nove srbije


User comments